Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pusat Kawalan

Functional Aesthetic

Pusat Kawalan Cabaran merancang Pusat Kawalan Lapangan Terbang ini adalah dengan berkesan menampung ruang teknikal yang lengkap, untuk mengurangkan gangguan logistik dari kejadian yang tidak dijangka, dan akhirnya menyelaraskan operasi pusat kawalan. Ruang ini terdiri daripada 3 kawasan berfungsi: zon Pengurusan & Operasi Harian, Pejabat Pengurus Operasi dan zon Pengurusan Kecemasan. Siling ciri dan panel dinding aluminium yang tersemperit adalah ciri seni bina yang berbeza yang juga memenuhi tuntutan akustik, pencahayaan dan penyaman udara ruang.

Nama Projek : Functional Aesthetic, Nama pereka : Lam Wai Ming, Nama pelanggan : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Pusat Kawalan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.