Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Yang Boleh Ditukar Ke Tempat Tidur

1,6 S.M. OF LIFE

Meja Yang Boleh Ditukar Ke Tempat Tidur Konsep utamanya adalah mengomentari hakikat bahawa kehidupan kita semakin menyusut untuk masuk ke dalam ruang pejabat kita yang terkurung. Akhirnya, saya menyedari bahawa setiap tamadun mungkin mempunyai persepsi yang sangat berbeza terhadap sesuatu perkara bergantung pada konteks sosialnya. Sebagai contoh, meja ini boleh digunakan untuk tidur siang atau tidur selama beberapa jam pada waktu malam pada hari-hari ketika seseorang berjuang untuk memenuhi tarikh akhir. Projek ini diberi nama berdasarkan dimensi prototaip (panjang 2,00 meter dan lebar 0,80 meter = 1,6 mm) dan hakikat bahawa kerja terus memerlukan lebih banyak ruang dalam kehidupan kita.

Nama Projek : 1,6 S.M. OF LIFE, Nama pereka : Athanasia Leivaditou, Nama pelanggan : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Meja Yang Boleh Ditukar Ke Tempat Tidur

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.