Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Teko

Unpredictable

Teko Pada masa akan datang, pengalaman pengguna akan memainkan peranan yang semakin penting dalam reka bentuk produk. Oleh kerana setiap pengguna mempunyai ciri khasnya, perasaan semua aspek pengguna harus dipertimbangkan untuk merancang produk yang lebih berperikemanusiaan. Konsep reka bentuk ini adalah untuk mendorong pengguna merancang teko sendiri mengikut rasa dan imaginasi mereka. Dengan membongkar dan memasang kembali pelbagai komponen fleksibel, pengguna dapat mengubah penampilan teko dan menggunakan kaedah, yang membawa banyak kesenangan dalam kehidupan sehari-hari.

Nama Projek : Unpredictable, Nama pereka : zhizhong, Nama pelanggan : .

Unpredictable Teko

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.