Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Koleksi Solekan

Kjaer Weis

Koleksi Solekan Reka bentuk garis kosmetik Kjaer Weis menyusun asas asas solek wanita kepada tiga bidang aplikasi pentingnya: bibir, pipi dan mata. Kami merancang kompak berbentuk untuk mencerminkan ciri-ciri yang akan digunakan untuk meningkatkan: ramping dan panjang untuk bibir, besar dan persegi untuk pipi, kecil dan bulat untuk mata. Secara nyata, kompak berpusing terbuka dengan gerakan lateral yang inovatif, memusing seperti sayap kupu-kupu. Isi ulang sepenuhnya, kompak ini sengaja dipelihara dan bukan dikitar semula.

Nama Projek : Kjaer Weis, Nama pereka : Marc Atlan, Nama pelanggan : .

Kjaer Weis Koleksi Solekan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.