Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Anting-Anting

GEMEL

Anting-Anting Tujuan saya adalah untuk membuat batu permata dengan menggunakan bentuk penekan sebagai kaedah fabrikasi saya, dan memanfaatkan produk tersebut dalam reka bentuk perhiasan yang saya rujuk secara sejarah. Hasilnya adalah batu permata replika ringan 'Gemel'. 'Gemel' dapat dihasilkan dalam pelbagai warna, corak dan saiz yang cerah. 'Gemel' ringan, memungkinkan batu besar 'Gemel' dipakai sebagai anting-anting, yang selesa bagi pemakainya. Penggunaan 'Gemel' memberi saya peluang untuk berbagai bentuk dan warna untuk dimasukkan ke dalam reka bentuk perhiasan saya.

Nama Projek : GEMEL, Nama pereka : Katherine Alexandra Brunacci, Nama pelanggan : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Anting-Anting

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.