Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jas Hujan

UMBRELLA COAT

Jas Hujan Jas hujan ini adalah gabungan pelapis hujan, payung dan seluar kalis air. Bergantung pada keadaan cuaca dan jumlah hujan, ia dapat disesuaikan dengan tahap perlindungan yang berbeza. Ciri uniknya ialah menggabungkan jas hujan dan payung dalam satu item. Dengan "jas hujan payung" tangan anda bebas. Juga, ia sangat sesuai untuk aktiviti sukan seperti menunggang basikal. Selain di jalan yang sesak, anda tidak akan bertemu dengan payung lain kerana tudung payung memanjang di atas bahu anda.

Nama Projek : UMBRELLA COAT, Nama pereka : Athanasia Leivaditou, Nama pelanggan : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Jas Hujan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.