Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Commode

Furniture of positive emotions

Commode Ia adalah commode in commode, seperti terdiri dari dua produk yang berbeza - commode dengan pintu dan commode dengan laci. Pintu yang tidak biasa menjadikan komod berfungsi sepenuhnya, dan bukaan pintu seperti kepiting dengan cakar yang dibuka. Perabot unik, yang membawa kegembiraan. Cukup untuk menghasilkan. Beri ilusi pergerakan. Tidak ada analog lain untuk perabot ini.

Nama Projek : Furniture of positive emotions, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Commode

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.