Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pameran

First Photographs of Hong Kong

Reka Bentuk Pameran Model penunjuk lampu suluh diatur untuk memandu pengunjung ke pintu masuk ruang pameran di mana model kamera putih gergasi menanti. Berdiri di depannya, pengunjung dapat melihat pemandangan foto hitam-putih awal Hong Kong dan bahagian luar tempat pameran yang ada sekarang. Pengaturan sedemikian menunjukkan bahawa pengunjung dapat melihat Hong Kong lama melalui kamera gergasi dan mengetahui sejarah fotografi Hong Kong melalui pameran ini. Rotunda dalam ruangan dan stan paparan berbentuk rumah diatur untuk menampilkan foto-foto bersejarah serta menampilkan lambang "Victoria City".

Nama Projek : First Photographs of Hong Kong, Nama pereka : Lam Wai Ming, Nama pelanggan : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Reka Bentuk Pameran

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.