Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penutup Untuk Menu

Magnetic menu

Penutup Untuk Menu Beberapa kerajang plastik lutsinar yang dihubungkan dengan magnet yang berfungsi sebagai penutup yang sempurna untuk pelbagai jenis bahan bercetak. Mudah untuk digunakan. Mudah dibuat dan diselenggara. Produk tahan lama yang menjimatkan masa, wang, bahan mentah. Mesra alam. Mudah disesuaikan untuk tujuan yang berbeza. Penggunaan yang sesuai di restoran sebagai penutup menu. Apabila pelayan membawa anda hanya satu halaman dengan koktel buah, dan hanya satu halaman dengan kek untuk rakan anda, misalnya, ini hampir seperti menu peribadi yang dibuat khas untuk anda.

Nama Projek : Magnetic menu, Nama pereka : Dragan Jankovic, Nama pelanggan : .

Magnetic menu Penutup Untuk Menu

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.