Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Baju

EcoPack

Pembungkusan Baju Pembungkusan baju ini membezakan bentuk pembungkusan konvensional dengan tidak menggunakan plastik apa pun. Dengan menggunakan proses pembuangan dan pembuatan sisa buangan yang ada, produk ini bukan hanya sangat mudah dihasilkan, tetapi juga sangat mudah untuk dilupuskan, bahan primer pengkomposan menjadi sia-sia. Produk ini boleh ditekan terlebih dahulu, dan kemudian dikenali dengan jenama syarikat melalui pemotongan dan pencetakan untuk membuat produk struktur unik yang kelihatan dan terasa sangat berbeza dan menarik. Estetika dan antara muka pengguna diadakan sama seperti kesinambungan produk.

Nama Projek : EcoPack, Nama pereka : Liam Alexander Ward, Nama pelanggan : Quantum Clothing.

EcoPack Pembungkusan Baju

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.