Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tv Led 46 "yang Menyokong Siaran Hd

V TV - 46120

Tv Led 46 "yang Menyokong Siaran Hd Diilhamkan dari permukaan reflektif berkilau tinggi dan kesan cermin. Bahagian depan dan penutup belakang belakang diperbuat daripada teknologi acuan suntikan plastik. Bahagian pertengahan dihasilkan dari pemutus logam lembaran. Penyokong sokongan direka khas dengan kaca yang dicat dari bahagian belakang dan leher yang transparan dengan perincian cincin bersalut krom. Tahap gloss yang digunakan pada permukaan telah dicapai melalui proses cat khas.

Nama Projek : V TV - 46120, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : .

V TV - 46120 Tv Led 46 "yang Menyokong Siaran Hd

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.