Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan

Claire de Lune Chandelier

Pencahayaan Hiasan, pencahayaan, pek rata dijual, dibungkus dalam beg pembawa yang boleh digunakan semula. Saya telah menyediakan versi yang berpatutan dari produk mewah, mewah dan berbudaya yang mewakili era masa lalu - barok / rococo, yang dibuat dalam bahan moden. Tema ini abadi. Pada masa yang sama, Claire de Lune Chandelier memberikan sedikit kelucuan, dalam kepintarannya. (Arahan pemasangan disediakan di atas kertas, serta CD-Beta). Idea untuk menjadikannya paket rata adalah melakukan peranan saya dalam pengurangan pelepasan CO2, dan juga melibatkan pelanggan akhir dalam proses sedar mengenai peranan mereka dalam memberi kesan kepada persekitaran kita.

Nama Projek : Claire de Lune Chandelier, Nama pereka : Claire Requa, Nama pelanggan : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Pencahayaan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.