Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Yang Berubah

Ludovico

Perabot Yang Berubah Cara menjimatkan ruang agak asli, mempunyai dua kerusi yang tersembunyi di dalam laci. Apabila diletakkan di dalam perabot utama, anda tidak menyedari bahawa sebenarnya laci itu adalah dua kerusi yang berasingan. Anda juga boleh memiliki meja yang dapat digunakan sebagai meja ketika dikeluarkan dari struktur utama. Struktur utama terdiri daripada empat laci dan petak tepat di atas laci atas di mana anda boleh menyimpan banyak barang. Bahan utama yang digunakan untuk perabot ini, beign eucaliptus fingerjoint, mesra alam, sangat tahan, keras dan mempunyai daya tarikan visual yang sangat kuat.

Nama Projek : Ludovico, Nama pereka : Claudio Sibille, Nama pelanggan : Sibille.

Ludovico Perabot Yang Berubah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.