Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Laci, Kerusi & Kombo Meja

Ludovico Office

Laci, Kerusi & Kombo Meja Seperti perabot utama Ludovico, obvioulsy versi pejabat ini mempunyai prinsip yang sama iaitu menyembunyikan kerusi penuh di laci dengan kerusi tidak diperhatikan, dan dilihat sebagai bahagian dari perabot utama. Sebilangan besar akan berpendapat bahawa kerusi adalah beberapa laci. Hanya apabila ditarik ke belakang, kita dapat melihat sebuah kerusi keluar dari ruang sesak yang penuh dengan laci. Inspirasi dalam jumlah besar datang dari lawatan ke kasta Pittamiglio dan semua mesej simbolik, tersembunyi serta pintu atau ruangan penuh yang tersembunyi dan tidak dijangka.

Nama Projek : Ludovico Office, Nama pereka : Claudio Sibille, Nama pelanggan : Sibille.

Ludovico Office Laci, Kerusi & Kombo Meja

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.