Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pusat Maklumat Sementara

Temporary Information Pavilion

Pusat Maklumat Sementara Projek ini adalah paviliun sementara penggunaan campuran di Trafalgar, London untuk pelbagai majlis dan acara. Struktur yang dicadangkan menekankan konsep "tempariness" dengan menggunakan kitar semula bekas penghantaran sebagai bahan pembinaan utama. Sifat logamnya dimaksudkan untuk menjalin hubungan yang berbeza dengan bangunan yang ada yang memperkuat sifat peralihan konsep. Juga, ekspresi formal bangunan disusun dan disusun secara rawak sehingga menjadikan mercu tanda sementara di lokasi untuk menarik interaksi visual semasa hayat bangunannya singkat.

Nama Projek : Temporary Information Pavilion, Nama pereka : Yu-Ngok Lo, Nama pelanggan : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Pusat Maklumat Sementara

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.