Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman

Cheung's Residence

Kediaman Kediaman ini dirancang dengan penuh kesederhanaan, keterbukaan dan cahaya semula jadi. Jejak bangunan mencerminkan kekangan tapak yang ada dan ungkapan formal dimaksudkan untuk bersih dan sederhana. Atrium dan balkoni terletak di sebelah utara bangunan yang menerangi pintu masuk dan ruang makan. Tingkap gelangsar disediakan di hujung selatan bangunan di mana ruang tamu dan dapur untuk memaksimumkan cahaya semula jadi dan memberikan kelenturan ruang. Lampu langit dicadangkan di seluruh bangunan untuk memperkukuhkan lagi idea reka bentuk.

Nama Projek : Cheung's Residence, Nama pereka : Yu-Ngok Lo, Nama pelanggan : YNL Design.

Cheung's Residence Kediaman

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.