Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja

Minimum

Meja Sangat ringan dan sederhana dalam pengeluaran dan pengangkutan. Reka bentuknya sangat berfungsi, walaupun luarannya sangat ringan dan unik. Unit ini adalah unit pembongkaran sepenuhnya, yang dapat dibongkar dan dipasang di mana-mana tempat. Panjangnya boleh digabungkan, kerana boleh menjadi kaki logam-kayu, dipasang melalui penyambung logam. Bentuk dan warna kaki boleh diubah mengikut syarat.

Nama Projek : Minimum, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

Minimum Meja

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.