Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Makan

'A' Back Windsor

Kerusi Makan Kayu keras yang kukuh, alat ganti tradisional dan jentera kontemporari mengemas kerusi Windsor yang baik. Kaki depan melintasi tempat duduk untuk menjadi tiang raja dan kaki belakang mencapai puncak. Dengan triangulasi, reka bentuk yang kuat ini menyesuaikan kekuatan mampatan dan ketegangan kepada kesan visual dan fizikal maksimum. Cat susu atau kemasan minyak jernih mengekalkan tradisi Windsor Chairs yang lestari.

Nama Projek : 'A' Back Windsor , Nama pereka : Stoel Burrowes, Nama pelanggan : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Kerusi Makan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.