Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Pameran Mewah

Scotts Tower

Bilik Pameran Mewah Menara Scotts adalah pembangunan kediaman utama di tengah-tengah Singapura, yang dirancang untuk memenuhi permintaan untuk kediaman yang sangat berkaitan dan berfungsi di kawasan bandar oleh semakin banyak pengusaha dan profesional muda dari rumah. Untuk mewujudkan visi yang dimiliki oleh arkitek - Ben van Berkel dari UNStudio - sebuah "bandar menegak" dengan zon yang berbeza yang biasanya akan melintang secara melintang di seberang blok kota, kami mencadangkan untuk membuat "ruang dalam ruang," di mana ruang boleh berubah sebagai diminta oleh situasi yang berbeza.

Nama Projek : Scotts Tower, Nama pereka : Constance D. Tew, Nama pelanggan : Creative Mind Design.

Scotts Tower Bilik Pameran Mewah

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.