Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Tulis

commod – Feines in Holz

Alat Tulis "Komoditi" khusus dalam kerja dalaman. Sesuai dengan moto "komoditi kayu halus" syarikat merealisasikan projek kediaman yang sangat eksklusif. Alat tulis itu memenuhi tuntutan ini. Susun atur yang dikurangkan tetapi menyeronokkan telah direalisasikan dengan menggunakan warna campuran. Alat tulis itu mencerminkan gaya syarikat dan juga ideologinya untuk menggunakan hanya bahan yang paling berharga: Kertas itu diperbuat daripada 100 peratus kapas, sampul dari venir kayu yang sebenarnya. Kad perniagaan "mewujudkan" slogan syarikat dengan membuat ruangan 3 dimensi yang mengandungi produk kayu khas.

Nama Projek : commod – Feines in Holz, Nama pereka : Jens Lattke, Nama pelanggan : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Alat Tulis

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.