Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Dinding Tirai Multiaxial

GLASSWAVE

Sistem Dinding Tirai Multiaxial Sistem dinding tirai multiaxial GLASSWAVE membuka pintu ke fleksibiliti yang lebih besar dalam merancang dinding kaca untuk pengeluaran besar-besaran. Konsep baru ini di dinding tirai didasarkan pada prinsip tiang menegak dengan profil silinder dan bukan segi empat tepat. Pendekatan inovatif yang pasti ini bermaksud bahawa struktur dengan sambungan pelbagai arah dapat dibuat, meningkatkan sepuluh kali ganda kemungkinan kombinasi geometri dalam pemasangan dinding kaca. GLASSWAVE adalah sistem bertingkat rendah yang ditujukan untuk pasaran bangunan khas tiga tingkat atau kurang (dewan majestik, bilik pameran, atrium dll)

Nama Projek : GLASSWAVE, Nama pereka : Charles Godbout and Luc Plante, Nama pelanggan : .

GLASSWAVE Sistem Dinding Tirai Multiaxial

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.