Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Dinding Tirai Multiaxial

GLASSWAVE

Sistem Dinding Tirai Multiaxial Sistem dinding tirai multiaxial GLASSWAVE membuka pintu ke fleksibiliti yang lebih besar dalam merancang dinding kaca untuk pengeluaran besar-besaran. Konsep baru ini di dinding tirai didasarkan pada prinsip tiang menegak dengan profil silinder dan bukan segi empat tepat. Pendekatan inovatif yang pasti ini bermaksud bahawa struktur dengan sambungan pelbagai arah dapat dibuat, meningkatkan sepuluh kali ganda kemungkinan kombinasi geometri dalam pemasangan dinding kaca. GLASSWAVE adalah sistem bertingkat rendah yang ditujukan untuk pasaran bangunan khas tiga tingkat atau kurang (dewan majestik, bilik pameran, atrium dll)

Nama Projek : GLASSWAVE, Nama pereka : Charles Godbout and Luc Plante, Nama pelanggan : .

GLASSWAVE Sistem Dinding Tirai Multiaxial

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.