Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Dengar Bluetooth

Bluetrek Titanium +

Alat Dengar Bluetooth Alat dengar "Titanium +" baru dari Bluetrek, selesai dalam reka bentuk bergaya yang melambangkan "menjangkau" (tiub boom yang memanjang dari bahagian telinga bulat), dibina dalam bahan tahan lama - Aluminium Logam Aloi, dan yang paling penting, dilengkapi dengan kemampuan untuk mengalirkan isyarat audio dari Peranti Pintar terkini. Ciri pengecasan pantas membolehkan peluasan perbualan anda dalam sekelip mata. Reka bentuk paten yang sedang menunggu penempatan bateri membolehkan keseimbangan berat pada alat dengar untuk meningkatkan keselesaan penggunaan.

Nama Projek : Bluetrek Titanium +, Nama pereka : CONNECTEDEVICE Ltd, Nama pelanggan : Bluetrek Technologies Limited.

Bluetrek Titanium + Alat Dengar Bluetooth

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.