Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kapal Pesiar Cruiser

WAVE CATAMARAN

Kapal Pesiar Cruiser Berpikir tentang laut sebagai dunia dalam gerakan berterusan, kita mengambil "gelombang" sebagai simbolnya. Bermula dari idea ini kami memodelkan garis-garis lambung yang seolah-olah melepaskan diri untuk tunduk. Elemen kedua pada asas idea projek adalah konsep ruang tamu yang ingin kita lukiskan dalam kesinambungan antara dalaman dan luaran. Melalui tingkap kaca besar kita mendapat pandangan hampir 360 darjah, yang membolehkan kesinambungan visual dengan luar. Bukan hanya melalui pintu kaca besar, kehidupan di dalam diproyeksikan di ruang luar. Lengkungan. Visintin / Arch. Foytik

Nama Projek : WAVE CATAMARAN, Nama pereka : Roberta Visintin, Nama pelanggan : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Kapal Pesiar Cruiser

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.