Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Blok Pejabat Berusia 40 Tahun

780 Tianshan Road, Shanghai

Blok Pejabat Berusia 40 Tahun Di bangunan yang berusia 40 tahun ini, unsur-unsur asli seperti bingkai tingkap dan pemegang tangga disimpan dan dicat semula untuk membiarkan jejak masa yang pucat secara senyap-senyap menceritakan kisahnya. Pelanggan mengkhusus dalam perkhidmatan pengesanan utiliti bawah tanah. Falsafah syarikat adalah "melihat yang tidak kelihatan", jadi koridor pusat yang moden dan minimalis direka khas untuk menyembunyikan bilik dengan rapi namun secara terbuka memperlihatkan pintu mereka. Di seluruh bangunan, anda dapat melihat suasana nostalgia, fungsi moden dan gaya cina China yang dimainkan untuk memelihara dan menghidupkan kembali laman bersejarah ini.

Nama Projek : 780 Tianshan Road, Shanghai, Nama pereka : Lam Wai Ming, Nama pelanggan : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai Blok Pejabat Berusia 40 Tahun

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.