Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kemudahan Ujian Wain

Grapevine House

Kemudahan Ujian Wain Grapevine House dalam bentuk anggur abstrak, yang hampir bebas menunggu tentang kebun anggur. Elemen sokongan utamanya yang dihasilkan oleh lajur fabrikasi digital mewakili penghormatan kepada akar anggur tua. Continos glas front of the Grapevine House terbuka ke semua arah dan memungkinkan pengalaman landskap langsung dari kebun anggur. Peningkatan rasa visual semua wain ujian harus diberikan dengan cara ini.

Nama Projek : Grapevine House, Nama pereka : Peter Stasek, Nama pelanggan : Winemaker Association.

Grapevine House Kemudahan Ujian Wain

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.