Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro adalah fon unik yang diilhami oleh teknologi dan alat baru untuk bentuk komunikasi alternatif, yang menghubungkan kita dengan bentuk huruf percuma secara harmoni. Diilhamkan oleh iPad dan direka dalam Brushes, ia dinyatakan dengan gaya penulisan yang unik. Ia mengandungi huruf Inggeris, Yunani dan juga huruf Cyrillic dan menyokong lebih daripada 70 bahasa.

Nama Projek : Red Script Pro typeface, Nama pereka : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Nama pelanggan : .

Red Script Pro typeface Typeface

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.