Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Sorot

Stratas.02

Lampu Sorot Lampu Sorot LED untuk pemasangan trek, direka khas untuk modul LED Seri Artis Xicato XSM (LED Rendering Warna terbaik di kelasnya). Sempurna untuk pencahayaan karya seni dan persekitaran dalaman, estetika bersih dan ukuran keseluruhan yang padat. Stratas.02 dibekalkan sebagai standard dengan 3 reflektor yang boleh ditukar ganti (spot 20˚, medium 40˚, banjir 60˚) dan louvre anti-silau sarang lebah.

Nama Projek : Stratas.02, Nama pereka : Christian Schneider-Moll, Nama pelanggan : .

Stratas.02 Lampu Sorot

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.