Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perhiasan

Angels OR Demons

Perhiasan Kami menyaksikan pertempuran berterusan antara baik dan buruk, kegelapan dan cahaya, siang dan malam, kekacauan dan ketenteraman, perang dan kedamaian, pahlawan dan penjahat setiap hari. Tanpa mengira agama atau kewarganegaraan kita, kita telah diberitahu kisah sahabat kita yang berterusan: malaikat yang duduk di bahu kanan kita dan iblis di sebelah kiri, malaikat itu memujuk kita untuk berbuat baik dan mencatat perbuatan baik kita. Dia syaitan memujuk kita berbuat buruk dan mencatat perbuatan buruk kita. Malaikat adalah kiasan untuk "superego" kita dan syaitan bermaksud "Id" dan pertempuran berterusan antara hati nurani dan yang tidak sedar.

Nama Projek : Angels OR Demons, Nama pereka : Samira Mazloom, Nama pelanggan : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Perhiasan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.