Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jubin Seramik

eramosa

Jubin Seramik Eramosa: Masculine ... Seri dengan nada warna semula jadi dan hangat, mengandungi kontras yang lembut dan menyenangkan dan memberi penerangan mengenai pelbagai pilihan dengan rangkaian penggunaannya yang luas. Seri yang mengekalkan keindahan sehingga titik terakhir dengan dinding pandangan halus 21 x 63 dan 40 x 40 jubin lantai dimensi dihasilkan, diperbaiki, dan merangkumi semua kelebihan teknologi digital. Dekorasi Edera dan Leaf bersaiz 21x63 menambahkan dinamisme kepada kesederhanaan siri ini.

Nama Projek : eramosa, Nama pereka : Bien Seramik Design Team, Nama pelanggan : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Jubin Seramik

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.