Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Barang Kemas Upcycled

Clairely Upcycled Jewellery

Barang Kemas Upcycled Perhiasan cantik, jelas, dan dikitar semula, yang dirancang kerana tidak perlu menggunakan bahan buangan dari pengeluaran Claire de Lune Chandelier. Garis ini telah berkembang menjadi sejumlah koleksi - semua bercerita, semuanya mewakili pandangan peribadi mengenai falsafah pereka. Ketelusan adalah bahagian penting dari pereka falsafah sendiri, dan ini ditunjukkan oleh pilihan akrilik yang digunakan. Selain cermin akrilik yang digunakan, yang dengan sendirinya memantulkan cahaya, bahannya sentiasa telus, berwarna atau jernih. Pembungkusan CD mengukuhkan konsep penyusunan semula.

Nama Projek : Clairely Upcycled Jewellery , Nama pereka : Claire Requa, Nama pelanggan : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Barang Kemas Upcycled

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.