Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Dengan Meja Boleh Laras

Dining table and beyond

Meja Dengan Meja Boleh Laras Jadual ini mempunyai kemampuan untuk menyesuaikan permukaannya dengan pelbagai bentuk, bahan, tekstur dan warna. Berbeza dengan meja konvensional, yang meja berfungsi sebagai permukaan tetap untuk aksesori penyediaan (pinggan, pinggan piring, dll.), Komponen meja ini bertindak sebagai permukaan dan aksesori penyediaan. Aksesori ini boleh disusun dalam komponen berbentuk dan ukuran yang berbeza bergantung pada keperluan makan yang diperlukan. Reka bentuk yang unik dan inovatif ini mengubah meja makan tradisional menjadi bahagian tengah yang dinamik melalui penyusunan semula aksesori melengkung yang berterusan.

Nama Projek : Dining table and beyond, Nama pereka : Athanasia Leivaditou, Nama pelanggan : Studio NL.

Dining table and beyond Meja Dengan Meja Boleh Laras

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.