Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pengubahsuaian

Apartment in Athens

Pengubahsuaian Pangsapuri di tingkat bawah ini, terletak di belakang taman rimbun yang matang, benar-benar terpesong dan berubah menjadi persekitaran moden ini. Berukuran 85s.m., apartmen ini mempunyai elemen seni bina kontemporari, penggunaan bahan semula jadi (seperti travertine dan kayu), cat abu-abu tebal yang kontras dengan putih, dilembutkan oleh cahaya semula jadi dan diserlahkan dengan pencahayaan LED tersembunyi dan terdedah, ditambah dengan beberapa industri elemen reka bentuk yang diilhamkan. Bahagian tengah rumah terdiri daripada siling dapur melengkung yang bermula di belakang kabinet dinding dan berakhir sebagai rak buku.

Nama Projek : Apartment in Athens, Nama pereka : Athanasia Leivaditou, Nama pelanggan : Studio NL.

Apartment in Athens Pengubahsuaian

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.