Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kad Mesej

Standing Message Card “Post Animal”

Kad Mesej Biarkan alat kraf kertas haiwan menyampaikan mesej penting anda. Tuliskan mesej anda ke dalam badan kemudian hantarkan bersama-sama dengan bahagian lain di dalam sampul surat. Ini adalah kad pesanan ringkas yang dapat disatukan dan dipaparkan oleh penerima. Mempunyai enam haiwan yang berbeza: itik, babi, zebra, penguin, zirafah dan rusa. Kehidupan dengan Reka Bentuk: Reka bentuk berkualiti mempunyai kekuatan untuk mengubah ruang dan mengubah pemikiran penggunanya. Mereka menawarkan keselesaan melihat, memegang dan menggunakan. Mereka dipenuhi dengan cahaya dan elemen kejutan, memperkaya ruang.

Nama Projek : Standing Message Card “Post Animal”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : good morning inc..

Standing Message Card “Post Animal” Kad Mesej

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.