Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mainan

Rocking Zebra

Mainan Kanak-kanak menggemari mainan goyang segar ini, sementara penampilan kontemporari, grafik funky dan kayu semula jadi, sangat menarik perhatian di rumah moden ini. Cabaran reka bentuk melibatkan mengekalkan watak penting mainan pusaka klasik, sambil menggunakan teknik canggih dan sistem pembinaan modular untuk memungkinkan jenis haiwan tambahan di masa depan dengan perubahan bahagian minimum. Produk yang dibungkus juga perlu ringkas dan kurang dari 10kg untuk saluran penjualan internet langsung. Penggunaan laminasi cetak khusus adalah yang pertama, menghasilkan warna / corak yang sempurna pada permukaan yang tahan calar

Nama Projek : Rocking Zebra, Nama pereka : Newmakers, Nama pelanggan : Newmakers.

Rocking Zebra Mainan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.