Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mesin Teh Automatik Sepenuhnya

Tesera

Mesin Teh Automatik Sepenuhnya Tesera automatik sepenuhnya mempermudah proses penyediaan teh dan menetapkan tahap atmosfera untuk membuat teh. Teh longgar diisi ke dalam Botol khas di mana, secara unik, waktu pembuatan bir, suhu air dan jumlah teh dapat disesuaikan secara individu. Mesin mengenali tetapan ini dan menyediakan teh sempurna secara automatik di ruang kaca lutsinar. Setelah teh dicurahkan, proses pembersihan automatik berlaku. Dulang bersepadu boleh dikeluarkan untuk dihidangkan dan juga digunakan sebagai dapur kecil. Tidak kira sama ada cawan atau periuk, teh anda sangat sesuai.

Nama Projek : Tesera, Nama pereka : Tobias Gehring, Nama pelanggan : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Mesin Teh Automatik Sepenuhnya

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.