Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pengangkutan Awam

Azur: Montreal Metro Cars

Pengangkutan Awam Reka bentuk Montreal Metro Cars yang baru menghargai ikatan kuat yang wujud antara Montrealers dan sistem kereta bawah tanah bawah tanah mereka. Lebih-lebih lagi sebagai kaedah pengangkutan yang cekap, kereta metro baru Montreal menyediakan bandar dan penduduknya dengan kaedah untuk kualiti hidup yang lebih baik selama bertahun-tahun akan datang. Ia mempunyai aura tenaga kreatif Montreal, memberikan sumber kebanggaan, memastikan koherensi, intuitif dan kegunaan yang lebih besar dalam perkhidmatan dan menyumbang kepada kelestarian tempatan dan global.

Nama Projek : Azur: Montreal Metro Cars, Nama pereka : Labbe Designers, Nama pelanggan : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars Pengangkutan Awam

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.