Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pakaian

Bamboo lattice

Pakaian Di Vietnam, kita melihat teknik kisi buluh dalam banyak produk seperti perahu, perabot, kandang ayam, tanglung ... Kisi buluh kuat, murah, dan mudah dibuat. Visi saya adalah untuk mencipta fesyen pakaian resort yang menarik dan anggun, canggih dan menawan. Saya menggunakan perincian kisi buluh ini pada beberapa fesyen saya dengan menukar kisi biasa yang keras dan keras menjadi bahan lembut. Reka bentuk saya menggabungkan tradisi dengan bentuk moden, kekerasan corak kisi dan kelembutan pasir dari kain halus. Tumpuan saya adalah pada bentuk dan perincian, memberikan daya tarikan dan kewanitaan kepada pemakainya.

Nama Projek : Bamboo lattice , Nama pereka : Do Thanh Xuan, Nama pelanggan : Sea of Love.

Bamboo lattice  Pakaian

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.