Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perhiasan

odyssey

Perhiasan Idea asas pengembaraan oleh monomer melibatkan meliputi bentuk geometri yang besar dengan kulit yang bercorak. Dari sinilah berkembang interaksi kejelasan dan penyelewengan, ketelusan dan penyembunyian. Semua bentuk dan corak geometri dapat digabungkan sesuka hati, bervariasi dan dilengkapi dengan penambahan. Idea yang menarik dan sederhana ini memungkinkan untuk menghasilkan rangkaian reka bentuk yang hampir tidak habis-habisnya, sesuai dengan peluang yang ditawarkan oleh prototaip pantas (percetakan 3D), kerana setiap pelanggan dapat menghasilkan item yang sepenuhnya individu dan unik yang dihasilkan (lawati: www.monomer. kedai eu).

Nama Projek : odyssey, Nama pereka : monomer, Nama pelanggan : monomer.

odyssey Perhiasan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.