Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pengangkutan Pembungkusan

The Cube

Pengangkutan Pembungkusan Produk khas kami The Cube adalah Open Architecture Crating System yang merupakan teknologi gangguan Paten dalam industri pembungkusan; Ini adalah satu-satunya penyelesaian pasaran yang dirancang untuk bermula dari pemuatan produk di hujung barisan pengeluaran pengeluar, ke trak penghantaran, dan terus ke lantai penjualan peruncit atau pengedar dari banyak industri yang berbeza juga, mengurangkan pembungkusan dan menghilangkan lapisan kos . Ini adalah reka bentuk pembungkusan pertama yang memenuhi arahan Ujian Alam Sekitar dan ISTA dari Walmart.

Nama Projek : The Cube, Nama pereka : Luis Felipe Rego, Nama pelanggan : Smart Packaging Systems.

The Cube Pengangkutan Pembungkusan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.