Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Konsep Seni Bina Korporat

ajando Next Level C R M

Konsep Seni Bina Korporat ajando Loft Concept: Maklumat Merupakan Bahan Binaan Alam Semesta Kita. Loteng yang sangat luar biasa telah dibuat di daerah pelabuhan Mannheim, Jerman. Pasukan ajando yang lengkap akan tinggal dan bekerja di sana mulai Januari 2013. Arkitek Peter Stasek dan pejabat arkitek loftwerk yang terletak di Karlsruhe berada di belakang konsep seni bina korporat loteng. Itu diilhamkan oleh fizik kuantum Wheeler, seni bina Josef M. Hoffmann dan, tentu saja, kepakaran maklumat ajando: "Maklumat Membuat Putaran Dunia". Teks oleh wartawan bebas Ilona Koglin

Nama Projek : ajando Next Level C R M, Nama pereka : Peter Stasek, Nama pelanggan : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Konsep Seni Bina Korporat

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.