Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu

Muse

Lampu Diilhamkan oleh 'Won Buddhisme' dengan mengatakan bahawa tidak ada sifat mutlak di alam semesta kita, kita telah memberikan kualiti paradoks kepada 'cahaya' dengan memberikannya 'kehadiran fizikal'. Semangat meditasi yang mendorongnya adalah sumber inspirasi kuat yang kami gunakan untuk membuat produk ini; mewujudkan kualiti 'masa', 'jirim' dan 'cahaya' ke dalam satu produk.

Nama Projek : Muse, Nama pereka : Anarkhos design , Nama pelanggan : Anarkhos Design.

Muse Lampu

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.