Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pelekat Kod Qr

Marketplace on the Move

Pelekat Kod Qr Kaedah baru untuk menjual kereta anda di mana sahaja! Hanya di www.krungsriautomarketplace.com di mana anda boleh menghantar untuk menjual kereta anda dan kami akan menghasilkan QR Code Sticker berdasarkan alamat web unik kereta anda yang disenaraikan, dengan reka bentuk pelekat yang anda pilih kemudian hantar ke tempat anda supaya anda boleh melekat pelekat di kereta anda! !! Untuk Pembeli, cukup imbas Kod QR yang anda lihat di tempat letak kereta Penjual di gedung membeli-belah, kedai kopi, bangunan, dan lain-lain. Akses ke butiran kereta dengan serta-merta. Hubungi Penjual dan periksa. Semua tiba-tiba berlaku di tempat anda berdua !!!

Nama Projek : Marketplace on the Move, Nama pereka : Krungsri Auto, Nama pelanggan : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Pelekat Kod Qr

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.