Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Alat Memasak

MiMì

Set Alat Memasak Reka bentuk ringkas dengan geometri yang bersih menunjukkan kemudahan penggunaan yang hebat. Mengendalikan bentuk yang penting tetapi simpul menonjol berbanding badan aluminium die-cast abu-abu matt dan memberikan cengkaman yang kuat walaupun basah atau berminyak. Sketsa keluli yang dilukis tunggal, merebut peralatan memasak yang tidak melekat, tidak memerlukan sambungan yang lebih jauh. Fleksibiliti logam elastik dimanfaatkan untuk mendapatkan cengkaman yang selesa: jika ditekan, pegangan dengan mudah mengubah bentuknya dan sesuai dengan pegangan setiap pengguna. Pemegang panci, dengan wayar tegangnya, mengubah bentuknya juga. Reka bentuk minimum menyumbang dalam peningkatan ergonomik.: Tanpa bahan dapat membuat lebih banyak dan lebih baik:

Nama Projek : MiMì, Nama pereka : Gian Piero Giovannini, Nama pelanggan : urge design.

MiMì Set Alat Memasak

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.