Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja, Kerusi

Hoek af

Meja, Kerusi "Hoek af" diterjemahkan secara harfiah dalam bahasa Inggeris bermaksud "hilang sudut", tetapi apabila anda mengatakan seseorang ketinggalan sudut dalam bahasa Belanda itu bermakna mereka sedikit gila. Saya memikirkan kata-kata ini semasa saya memikirkan seorang rakan yang "kehilangan sudut", jadi menjadi jelas bagi saya bahawa walaupun dia ketinggalan sudut, ia sebenarnya lebih menarik. Dan daripada yang saya hadapi, jika anda mengambil petak dan memotong sudut dua sudut baru dibuat, yang bermaksud bahawa bukannya kehilangan sesuatu, sesuatu akan dimenangkan. Setiap bahagian "hoek af" telah kehilangan satu sudut tetapi memenangi dua sudut dan dua kaki.

Nama Projek : Hoek af, Nama pereka : David Hoppenbrouwers, Nama pelanggan : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Meja, Kerusi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.