Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Commode

shark-commode

Commode Commode disatukan dengan rak terbuka, dan ini memberikan perasaan pergerakan dan dua bahagian menjadikannya lebih stabil. Penggunaan permukaan yang berbeza dan warna yang berbeza memungkinkan untuk mewujudkan suasana yang berbeza dan boleh dipasang di antara bahagian dalaman yang berbeza. Komod tertutup dan rak terbuka memberi ilusi makhluk hidup.

Nama Projek : shark-commode, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

shark-commode Commode

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.