Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalung

Scar is No More a Scar

Kalung Reka bentuknya mempunyai kisah dramatik yang menyakitkan di belakangnya. Ia diilhamkan oleh bekas luka memalukan saya yang tidak dapat dilupakan yang terbakar oleh bunga api yang kuat ketika saya berumur 12 tahun. Setelah cuba menutupnya dengan tatu, ahli tatu memberi amaran kepada saya bahawa akan menjadi lebih teruk untuk menutup ketakutan. Setiap orang mempunyai bekas luka mereka, setiap orang mempunyai kisah atau sejarah menyakitkan yang tidak dapat dilupakan, penyelesaian terbaik untuk penyembuhan adalah belajar bagaimana menghadapinya dan mengatasinya dengan kuat daripada menutup atau cuba melarikan diri daripadanya. Oleh itu, saya berharap orang yang memakai barang kemas saya dapat merasa lebih kuat dan positif.

Nama Projek : Scar is No More a Scar , Nama pereka : Isabella Liu, Nama pelanggan : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Kalung

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.