Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peti Laci Komodia

Commodia

Peti Laci Komodia Commodia by ArteNemus adalah peti laci dengan permukaan dan bentuk organik. Penampilan mewahnya ditekankan dengan penggunaan spesies kayu yang berkualiti dan hasil kerja yang luar biasa. Bentuknya digarisbawahi oleh kontras antara warna kayu permukaan dan warna kayu tepi. Di samping itu, bahan dan kemasan permukaan tersembunyi diberi perhatian khusus yang sama terhadap kualiti daripada permukaan yang kelihatan sehingga menghasilkan konsep estetik tanpa putus. Reka bentuk Commodia serentak dengan inspirasi klasik.

Nama Projek : Commodia, Nama pereka : Eckhard Beger, Nama pelanggan : ArteNemus.

Commodia Peti Laci Komodia

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.