Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mantel Kot

Lande

Mantel Kot Coat Stand adalah reka bentuk seperti patung pejabat yang sangat hiasan dan berfungsi, gabungan seni dan fungsi. Komposisi itu dianggap bentuk estetik untuk menghiasi ruang pejabat dan melindungi pakaian korporat paling ikonik, Blazer. Hasil akhirnya adalah karya yang sangat bertenaga dan canggih. Pengeluaran dan peruncitan secara bijak adalah reka bentuk yang ringan, kuat, dan dapat dihasilkan secara besar-besaran.

Nama Projek : Lande, Nama pereka : Fabrizio Constanza, Nama pelanggan : fabrizio Constanza.

Lande Mantel Kot

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.