Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pintu Gerbang

SIMORGH

Pintu Gerbang Pembinaan ini telah dirancang sedemikian rupa sehingga ketika kereta yang melintas di bump ada bar di bawah jalan yang turun dengan berat kereta yang menyebabkan roda gigi berputar dan kabel ditarik. Oleh itu, dengan kedatangan kereta ke laman web ini, bentuk portal diubah dan memberi kita pandangan yang berbeza.

Nama Projek : SIMORGH, Nama pereka : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Nama pelanggan : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Pintu Gerbang

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.